06.–09.04.2023 Særtilbud

Phenomenal Viborg

Som medlem af Kunstforeningen NB får du i påskedagene muligheden for,
at du og din familie kan få 10 % på billetterne til Phenomenal Viborg.
Ved indgangen skal I sige, at I er medlemmer af Kunstforeningen NB.
Fakta:
6 – 9 April 2023, Viborg
Torsdag – Søndag kl 12:00 – 18:00
Phenomenal Viborg
Ammunitionsvej 6 (Tidl. Corona testcenter)
8800 Viborg
Link til oplevelserne: Phenomenal Viborg, inviterer i påskedagene alle over 12 år til deres første fleroplevelses-VR-udstilling.

Vi viser Cosmotorium og Aquarium oplevelserne samtidigt. Dermed kan gæsterne under samme besøg enten vælge at se den ene eller begge oplevelser. I værket Aquarium, træder man ind i en undervandsverden befolket af stimer af fisken “Blue Ribboned Sweetlip”. Og hvis man har tålmodighed til at lade dem komme tæt på, så kan man interagere med dem. Går man ind i Cosmotorium kommer man fra akvariet og ud på en rumrejse, hvor man står på et rumskib og rejser ud til stjernerne og planeterne. Og sammen med de andre besøgende i oplevelsen kan man få en dyb fornemmelse for den ufattelige skala, der præger vores univers. Virtual Reality i museums skala
Gæsterne inviteres ind i oplevelserne på et 250m2 stort areal. Det er der faktisk ingen andre i verden, som har mulighed for at gøre. Derfor er oplevelserne ikke alene magiske, de er også epokegørende.  Phenomenal Viborg arbejder konstant på at dele deres fantasiske oplevelser med et stadig større publikum, idet vi har en stor målsætning om, at Phenomenal Viborg til enhver tid skal præsentere offentligheden for de nyeste teknologiske landvindinger og kreative muligheder i et stort fællesskab.
Når vi i Phenomenal Viborg arbejder på nye projekter fusionerer vi den kunstneriske ide med animations – og XR virksomheder for derved at udfordrer virksomhederne til at maksimerer deres individuelle potentialer. Vi glæder os til at invitere alle til denne nyskabelse, når vi 
Skærtorsdag, Langfredag, lørdag og 1. påskedag
mellem kl. 12 og 18 holder åbent for publikum.
Oven i købet med mulighed for at kunne opleve hele to forestillinger på samme billet.   God påske Thorkild NB