Kunstforeningen | Ta’ med Kunstforeningen ud i det blå – Kunsttur søndag d. 17. marts 2019

Ta’ med Kunstforeningen ud i det blå – Kunsttur søndag d. 17. marts 2019

KIRKE og COBRAKUNST

Kunsttur til Herning søndag den 17. marts 2019

Vi mødes kl.11.30 i Hedeager Kirke, Gl. Kirkevej 33 i Herning.
Her vil Thorkild NB fortælle om Vilmantas´udsmykning af kirken, som blev påbegyndt i 2016 og afsluttede i 2018.
Udsmykningen består dels af et stort maleri, to glasmosaikker og udsmykning af prædikestolen.

Vi kører derefter til Herning Bibliotekernes café og spiser frokost.
Herning Centralbibliotek ligger i gågaden og er et gammelt supermarked,
der er ombygget til et spændende ”kulturcentrum” for kommunens borgere.
Parkering: Bag Biblioteket eller på Kougsgaards Plads, hvor der er både P-hus og P-plads.

Kl. 14.30 er vi klar på Carl Henning Pedersen & Else Alfelts Museum, hvor vi får en rundvisning i udstillingen
“Sans og Samling”, som er en spændende jubilæumsudstilling, der markerer 70-året for stiftelsen af Cobra gruppen.

Prisen for denne spændende tur er 125 kr.
Samtidig med tilmeldingen bestiller du frokost – rugbrødssandwich med Parmaskinke til 55.- kr eller Laks til 65.- kr., bem. der betales direkte til caféen.
Beløbet på 125 kr. pr. person indbetales på foreningens konto 8214 3050734667.
Tilmelding er først gældende, når betaling er modtaget.

Vi kører i egne biler! Ønsker man kørsel (ønsker) eller tilbyder kørsel (tilbyder).
På indbetalingen kan noteres om man ønsker Parmaskinke (P) eller Laks (L) eller kørsel.
F.eks. skriver man L+P + tilbyder, så ved kassereren at I kommer 2 og har plads i bilen.

Tilmeldingsfrist: senest 12. marts 2019.

Kunstforeningen NB

Post A Comment