Kunstforeningen | Netop nu

Ny Formand samt kunstrejse

Vores hidtidige formand, Lene Østrup, har af personlige årsager set sig nødsaget til at udtræde af bestyrelsen.
På bestyrelsesmødet den 13/6 valgte vi Eva Mortensen som ny formand.

Bestyrelsen har arrangeret en kombineret kunst- og koncertrejse til Berlin i samarbejde med firmaet Koncertrejsen ved Peter Bæk.
Turen forløber over tre dage fra den 9. til den 11. oktober, og der vil være mulighed for at dele sig efter interesse, kunst/koncert.
Indbydelse hertil er sendt med e-mail til medlemmerne. Se evt. under fanen ”DET SKER”.