Kunstforeningen | Netop nu

Arrangementer i støbeskeen

Vi har haft et aktivt efterår efter det coronaramte forår.

Under fanen, “Det sker”, kan du læse om såvel kommende som tidligere arrangementer, herunder de fire, vi allerede har afviklet i dette halvår.

Manglende e-mail om arrangementer?

Hvis det ser ud til, at du ikke modtager e-mail om indbydelse til arrangementer, eksempelvis generalforsamling, bedes du rette henvendelse til foreningen:

mailto:kunstforeningenNB@gmail.com

Obs! Kontroller først om e-mail fra foreningen er fanget af dit spamfilter og måske ligger i en fane for uønsket mail, spam, reklame el. lign.