Kunstforeningen | Arrangementer

Bestyrelsen er meget opmærksom på corona-situationen og følger den nøje.

Vi har fastlagt generalforsamlingen til fredag den 22. januar 2021 på Viborg Gymnasium, men forvent en anderledes form uden efterfølgende spisning og med deltagelse af kun en person pr. medlemskab.

Vi kan blive nødt til at udskyde hele eller dele af generalforsamlingen. Vi satser dog på at afvikle lodtrækningen af kunstværker under en eller anden form den 22 januar – eksempelvis uden medlemsfremmøde og på grundlag af indsendte prioriteringslister.

Vi vil orientere jer, så snart vi ved mere om afvikling af generalforsamlingen.