Kunstforeningen | Medlem

Medlemsfordele

Som medlem af Kunstforeningen NB får du disse fordele:

• Invitation til kunstforeningens medlemsarrangementer.
  • 10 % rabat ved køb af kunst i galleri NB.
  • Deltagelse i den årlige udlodning af de indkøbte kunstværker.
  • Mulighed for at låne et eller flere af de indkøbte værker.
  • Orientering om alle udstillinger i galleri NB.

Bliv medlem i dag!

For at blive medlem af Kunstforeningen NB betales et årligt kontingent. Kontingentet fastsættes på den årlige generalforsamling.

I 2017 er kontingentet for en husstand kr. 1.300. Medlemskab for et firma koster kr. 1.500.

Ønsker du at blive medlem, indbetales kontingentet på konto 8214 3050681563 i Den Jyske Sparekasse.
Husk at oplyse navn og adresse. Du kan gøre vores kasserer Rikke Sieverts en stor tjeneste, hvis du sender en mail til rikke.sieverts@gmail.com når du har indbetalt beløbet.